משפחתו ומקורביו של מנהל חדר הכושר באוניברסיטת בן גוריון, אשר הותקף ונדקר לעיני אמו הקשישה לאחר שהעיר לנהגים בכביש, מותחים ביקורת חריפה על המשטרה: “יש בידיהם עדות מפורטת וסרטוני אבטחה, תמוה שאיש לא נעצר”.
המעקב והתקיפה האכזרית לעיני האם המבוהלת
אירוע אלימות חמור ומדאיג, אשר התרחש לאור יום בבאר שבע, מותיר את הקורבן ובני משפחתו מתוסכלים ומבוהלים אל מול מה שהם מגדירים כגרירת רגליים מצד רשויות האכיפה. ודים בוטביניק, בן 55, דמות מוכרת בעיר המשמש כמנהל חדר הכושר באוניברסיטת בן גוריון, הותקף ונדקר לפני כשבוע בכניסה לביתה של אמו בת ה-78. האירוע החל בצהרי יום רביעי, כאשר בוטביניק הגיע לסייע לאמו הקשישה עם קניות סוף השבוע. לטענתו, זמן קצר קודם לכן העיר לשלושה גברים שנסעו ברכב פרטי וחתכו את נתיב נסיעתו בצורה מסוכנת. השלושה לא הסתפקו בעימות מילולי בכביש, ועקבו אחר בוטביניק עד למבנה המגורים של אמו. בעת שהוריד את שקיות המזון מתא המטען, התנפלו עליו השלושה, היכו אותו באגרופים, ואחד מהם שלף חפץ חד ודקר אותו מספר פעמים לפני שנמלטו מהזירה.
“התוקפים מסוכנים”: זעם במשפחה ובסביבתו של הקורבן
בוטביניק, שפונה לקבלת טיפול רפואי דחוף במרכז הרפואי סורוקה בעיר, מסר כבר בבית החולים עדות מפורטת לחוקרת מתחנת באר שבע ואף הביע נכונות מלאה להגיע לעימות חזיתי מול החשודים. למרות זאת, שבוע ימים חלף ושלושת התוקפים טרם נעצרו. בתו של הקורבן, מרינה, הביעה זעזוע עמוק מהמצב: “לא ייתכן שכמעט שבוע עבר מאז התקיפה האכזרית של אבא שלי והם עדיין לא נעצרו. יש למשטרה את העדות שלו ואת סרטוני מצלמות האבטחה שמתעדים את כל האירוע מההתחלה ועד הסוף. התוקפים האלה מסוכנים מאוד לציבור ואסור להם להסתובב חופשי ברחובות”. גם עורכי הדין ניר ושגיב רוטנברג, המייצגים את בוטביניק, הצטרפו לקריאה הדחופה וציינו כי התיק מכיל חומרים איכותיים וחד-משמעיים לצורך ביצוע מעצרים מיידיים.
תגובת משטרת ישראל והמשך הטיפול בתיק
בעקבות הטענות הקשות על התנהלות החקירה בבירת הנגב, פנו גורמי התקשורת לקבלת הבהרות. ממשטרת ישראל נמסר בתגובה רשמית לאירוע: “עם קבלת הדיווח אודות האירוע נפתחה חקירה, במסגרתה בוצעו מגוון פעולות, לרבות גביית עדויות ואיסוף ראיות וממצאים בשטח. חקירת האירוע נמשכת בימים אלו במטרה להגיע לחקר האמת ולמיצוי הדין עם המעורבים במעשה”. בסביבתו של בוטביניק מקווים כי הלחץ הציבורי יוביל לתפנית, ומבהירים כי חוסר המעש פוגע קשות בתחושת הביטחון האישי של אזרחי העיר כולה.
חדשות באר שבע מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: [email protected]
לגלות עוד מהאתר חדשות באר שבע - BEER SHEVA
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

































