ארגוני הפשיעה בזזו כלי נשק ב-7 לאוקטובר

דוברות המשטרה

חשוד, שהחזיק בנשק גנוב מסוג קלאצ'ניקוב, מוכר למשטרה כחלק מארגון הפשע של משפחת לביא, הפועל בעיקר באיזור השפלה והדרום. מקרה זה מתווסף לאירועים רבים שהתגלו מאז בוקר הטבח, בהם רבים בזזו נשקים וציוד אישי מאזורי האסון.

תושב באר שבע נעצר בחשד להחזקת נשק שנגנב משטחי הלחימה ב-7 לאוקטובר, החשוד יובא היום בפני בית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו, במשטרה העלו בעבר חשד לפיו עבריינים ניצלו את המהומה לאחר הטבח ובזזו מאות כלי נשק ואמל"ח.

תושב באר שבע כבן 20 נעצר ביום שני השבוע בחשד להחזקת נשק מסוג קלצ'ניקוב שנגנב משטחי הלחימה ב-7 לאוקטובר. החשוד ככל הנראה הוא משתייך לאחד מארגוני הפשיעה בדרום. הוא יובא היום בפני בית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו.

המשטרה העלתה חשד מיד לאחר אירועי השביעי באוקטובר לפיו עבריינים ניצלו את המהומה ואת האנדרלמוסיה ובזזו מזירות הלחימה וממסיבת הטבע בנובה, מאות כלי נשק ואמל"ח של מחבלים שנהרגו.
מהמשטרה נמסר כי היא ממשיכה גם בימים אלו לרכז את המאמץ המודיעיני נגד עבריינים שפועלים בגזרת המרחב הדרומי, במטרה לסכל כוונות פליליות ולהציל חיי אדם.

באחד הימים הראשונים לאחר הטבח במסיבה, כוחות צה"ל הבחינו בשני תושבי רהט שהגיעו למקום וגנבו רכוש מתוך כלי רכב שננטשו במקום. כמו כן, כתב אישום מפורט הוגש נגד רם שאהין ודניאל חסון מדליית אל כרמל ונגד סאן לוסיאן תבל מנתניה, אשר לפי האישומים גנבו ציוד הגברה בשווי של יותר ממיליון שקלים, שהיה שייך למתן ליאור ז"ל, דיג'יי שעבד במסיבה ונרצח על ידי המחבלים. שתי מערכות הגברה ששייכות לחברה שבה ליאור היה שותף – נותרו בשטח המסיבה, כך לפי כתב האישום.

במקרה אחר, שגם עליו הוגש כתב אישום, תושב באר שבע נכנס לשטח צבאי סגור במטרה "לסייע" כביכול לכוחות לאתר גופות נעדרים, ניצל את מצב המלחמה והכאוס וגנב קרוואן שחנה בשטח המסיבה. עם קבלת הדיווח, פעלו חוקרי תחנת באר שבע לאיתור הקרוואן הגנוב, שנמצא לבסוף באזור התעשייה "עמק שרה" בעיר באר שבע. בהמשך, עצרו השוטרים את תושב העיר בחשד לגניבה.

מאמרים שאולי יעניינו אתכם
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור הנעדר יבגני בלייב, תושב באר שבע
נעדר יבגני בלייב קרדיט משטרת ישראל

משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור הנעדר יבגני בלייב, תושב באר שבע

עיריית באר שבע גני הילדים בסכנת סגירה
גן ילדים

משבר המחסור בצוותי חינוך בגני הילדים עולה מדרגה: בעקבות החלטת משרד החינוך המחייבת הצבת שתי תומכות חינוך בגני ילדים בהם - קראו עוד

תושבי באר שבע והנגב חשודים בהונאת ענק
משטרת באר שבע

חקירה נרחבת של רשות המסים חושפת פרשה חמורה של הפצת חשבוניות פיקטיביות בהיקף של עשרות מיליוני שקלים, בה מעורבים תושבי - קראו עוד

שני עסקים בבאר שבע נסגרו לאחר שהעסיקו שוהים בלתי חוקיים
קרדיט-משטרת ישראל

שני בתי עסק בבאר שבע – נגריה ומרכול – נסגרו בצו מנהלי ל-30 יום, לאחר שהתברר כי העסיקו שוהים בלתי - קראו עוד

רכבת ישראל מחדשת את המסילות בבאר שבע – רכבות חשמליות ושירות משופר
רכבת ישראל

משרד התחבורה ורכבת ישראל ממשיכים לקדם את מהפכת החשמול, במטרה לשפר את שירות הנסיעות, להפחית את זיהום האוויר ולהגדיל את - קראו עוד

ירידות בשוק הנדל"ן בבאר שבע
באר שבע

שוק הנדל"ן בדרום הארץ ממשיך לייצר כותרות: בזמן שמחירי הדירות בבאר שבע נמצאים בירידה מתמשכת, ישנן שכונות מסוימות בערים אחרות, - קראו עוד

באר שבע עלייה של 9% בשיעור המתגרשים ב – 2024
נתוני מתגרשים

בבאר שבע ותל אביב נרשמה עלייה של 9% במספר הזוגות שהתגרשו בשנת 2024. מנגד, דימונה בלטה במגמת ירידה, עם צמצום - קראו עוד

שכונת האנרגיה החכמה הראשונה בישראל יוצאת לדרך בבאר שבע
רוביק דנילוביץ ומאיר שפיגלר

פיילוט פורץ דרך בשכונת רמות: אנרגיה חכמה, מערכות סולאריות, ואגירה חשמלית מתקדמת

ער בן 15 מבאר שבע נעדר – המשטרה מבקשת את עזרת הציבור
הנעדר אשר סבאן קרדיט משטרת ישראל

אושר סבאן נראה לאחרונה סמוך לבית העלמין החדש בעיר. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לפנות למשטרה.

רחוב יהודה הלוי בבאר שבע עובר שדרוג
רחוב יהודה הלוי עובר שדרוג

החל מיום ראשון, 2.2.25, יבוצעו עבודות לחידוש ושדרוג רחוב יהודה הלוי, במקטע שבין מנדלסון - דרך המשחררים.

טרגדיה ענקית: אליאב ושחף, תושבי ב"ש, נהרגו בתאונת דרכים – תיעוד התאונה
הזוג שנהרג

אליאב אבוקסיס ושחף דנינו, זוג צעיר ומאורס מבאר שבע, נהרגו בתאונת דרכים קשה בכביש 310. המשפחה והחברים המומים ומתקשים לעכל - קראו עוד

פורים 2025: לוח המסיבות והאירועים הרשמי
פורים

מחפשים את המסיבה הכי טובה בפורים? הנה הרשימה המלאה של הפסטיבלים והאירועים לחג הכי שמח בשנה!

חדשות