יום ראשון, יולי 19, 2026
חדשות באר שבעפלילים

דקירה בקטטה ברחוב רגר בעיר

אירוע הדקירה ברחוב שדרות רגר: משטרת ישראל מודיעה כי עצרה חשוד בדקירת שני בני אדם בשדרה הראשית בבאר שבע לפני זמן קצר.

החשוד בדקירה הוא צעיר כבן 20, תושב תל שבע אשר במהלך קטטה דקר גבר כבן 26 וקטין כבן 16. השניים פונו לבית החולים סורוקה במצב בינוני. עם קבלת הדיווח על האירוע, חוקרי תחנת באר שבע פתחו בחקירה מהירה והצליחו להתחקות אחר זהות הדוקר.
אירוע אלימות חמור ברחוב רגר בבאר שבע: בשעה 12:42 התקבל דיווח במוקד מד”א, על פצוע מאירוע אלימות בשדרה הראשית בעיר, במהלכה ככל הנראה נדקר.
הצעיר היה ככל הנראה מעורב בקטטה, במהלכה נדקר בגופו. בנוסף, גבר בשנות העשרים לחייו נפצע גם הוא. המשטרה פתחה בחקירה

מודעה

חובשים ופראמדיקים של מד”א שהגיעו לזירה העניקו לפצוע, נער כבן 16 – טיפול רפואי ופינו אותו לבי”ח סורוקה נער במצב בינוני, עם פציעות חודרות. בנוסף אליו, פונה לבית החולים סורוקה פצוע נוסף אשר ככל הנראה היה מעורב בקטטה, גבר כבן 25 – גם הוא עם דקירה.
ממשטרת ישראל נמסר כי החשד הוא כי מדובר באירוע פלילי וחקירה נפתחה בנושא.

מודעה

לגלות עוד מהאתר חדשות באר שבע - BEER SHEVA

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

מאמרים קשורים

1 מתוך 87

לגלות עוד מהאתר חדשות באר שבע - BEER SHEVA

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא