בית משפט השלום באילת האריך את מעצרם של ארבעה תושבי באר שבע, בהם אישה, המעורבים לכאורה בשוד אלים שאירע בעיר הדרומית.
שוד אלים התרחש באילת: המתחזים לשוטרים תקפו אזרח ושדדו רכושו
אתמול (שני), התקבל דיווח בתחנת המשטרה באילת על אירוע שוד חמור, במהלכו ארבעה חשודים, כולל אישה, התחזו לאנשי חוק, תקפו באלימות אזרח ושדדו ממנו רכוש פרטי יקר ערך, כולל מכשיר הטלפון הנייד שלו. מדובר באירוע חריג בחומרתו, שמעלה חשש מפני התחזות ושימוש באלימות כלפי הציבור. הקורבן מסר עדות מפורטת על נסיבות האירוע, מה שסייע לכוחות הביטחון לפעול במהירות ובנחישות לאיתור החשודים. הפעולות המהירות של המשטרה נועדו למנוע הימלטות של החשודים ולהשיב את הרכוש הגנוב לבעליו.
פעילות משטרתית מהירה הובילה לאיתור החשודים
עם קבלת הדיווח, פתחו כוחות המשטרה באילת בפעולות חקירה דחופות בשיתוף פעולה הדוק עם המשל”ט העירוני של עיריית אילת, המפעיל מערך מצלמות אבטחה מקיף ברחבי העיר. התיעוד ממצלמות האבטחה אפשר זיהוי מהיר של הרכב ששימש את החשודים בזמן ביצוע השוד. איגום המידע בין גורמי האכיפה והשימוש בטכנולוגיה מתקדמת התבררו כקריטיים להצלחת הפעולה. המידע שהתקבל ממצלמות האבטחה סיפק כיווני חקירה ראשוניים ואיפשר לכוחות השטח להתמקד באזורים מסוימים בעיר.
מעצר החשודים ותפיסת ממצאים מפלילים
בזכות תגובה מהירה ונחושה של שוטרי הסיור ולוחמי יס”מ אילת, אותר הרכב החשוד ובו ארבעת הנאשמים, כולם תושבי העיר באר שבע. בחיפוש שנערך ברכבם, נמצא הרכוש שנגנב מהקורבן, וכן ממצאים נוספים בעלי חשיבות רבה לחקירה. בין הממצאים נכללו סוגים שונים של סמים מסוכנים, כסף מזומן בסכומים משמעותיים, כלי נשק קרים כמו סכינים, ופריטים נוספים שעשויים לקשור את החשודים לעבירות נוספות. כלל הממצאים נאספו והועברו למעבדות לזיהוי פלילי לצורך ניתוח מעמיק. מעצרם של החשודים בוצע באופן מקצועי וללא התנגדות, והם הועברו לתחנת המשטרה באילת לצורך חקירה מקיפה.
הארכת מעצר בבית משפט השלום באילת
לאחר חקירה ראשונית בתחנת המשטרה, הובאו ארבעת החשודים בפני בית משפט השלום באילת. במהלך הדיון, אשר הסתיים זמן קצר קודם לכן, החליט בית המשפט להאריך את מעצרם עד לתאריך 5 באוגוסט 2025. הארכת המעצר נועדה לאפשר לכוחות החקירה להשלים את איסוף הראיות, לבצע פעולות חקירה נוספות הנדרשות בתיק, ולמנוע שיבוש הליכי חקירה מצד החשודים. המשטרה צפויה לבצע עימותים, גביית עדויות נוספות ובדיקות מעבדה שיסייעו להשלים את התמונה המלאה של האירוע ולהגיש כתב אישום, אם יתגבשו ראיות מספקות. חומרת העבירות, ובפרט ההתחזות לשוטרים והשימוש באלימות, מצדיקה את המשך החזקתם במעצר עד למיצוי הדין. חקירת האירוע נמשכת, ופרטים נוספים צפויים להתפרסם בהמשך.
חדשות דימונה מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: [email protected].
לגלות עוד מהאתר חדשות באר שבע - BEER SHEVA
Subscribe to get the latest posts sent to your email.


































